الجمعة، 5 نوفمبر 2010

كتاب تكنولوجيا الصناعات الغذائية









بسم الله الرحمن الرحيم

جودة الكتاب عالية والحمد لله

كتاب تكنولوجيا الصناعات الغذائية (كلية زراعة جامعة القاهرة )





http://www.mediafire.com/?5xy18yz7029vl8x

 

مواضيع الكتاب :

- طرق قياس تركيز المحاليل.
- تحضير وخلط المحاليل.
- الخطوات العامة لاعداد الخامات الغذائية لعمليات التصنيع والحفظ .
- حفظ الاغذية بالتجفيف .
- حفظ الغذية بدرجات الحرارة المنخفضة .
- حفظ الاغذية بالتعليب .
- الحفظ بإستخدام المواد الكيماوية .
- حفظ الاغذية بالاشعاع .
- عصائر الفاكهة والخضروات .
- عصير الفاكهة المركز .
- شراب الفاكهة الطبيعي والصناعي .
- تحضير المربى والجيلي والمرملاد و المربى الديت .
- صناعة المخللات .
- صناعة الخل .
- انتاج عيش الغراب .
- صناعة العطور ومكسبات الطعم ورالرائحة .
- صناعة الشمبو .
- منتجات الطماطم . (صلصة ,كتشب ,.....).
- المياهالغازية.
+
- ملحق جدول تحويل درجات الحارة.



  High quality of the book, thank God
 Book of Food Industries Technology (Faculty of Agriculture, Cairo University)

 
 
http://www.mediafire.com/?5xy18yz7029vl8x








  : Threads in the book:
- . - Methods of measuring the concentration of solutions.
- . - Preparation and mixing of fluids.
-  . - The general steps for the preparation of raw materials for food processing and conservation.
-  . - Food preservation by drying.
-  . - Save Food varying temperatures.
-  . - Save Baltalib food.
- . - Conservation using chemicals.
-  . - Conservation of food irradiation.
-  . - Fruit and vegetable juices.
-  . - Fruit juice center.
-  . - Natural fruit syrup and industrial.
- . - Preparation of jams, jellies and marmalades and jams Diet.
- . - Manufacture of pickles.
- . - Manufacture of vinegar.
- . - Production of mushrooms.
- . - Manufacture of Perfumes and Flavors taste and Ralraihp.
- - Achammbo industry.
- . - Tomato products. . (Sauce, ketchup ,.....).
- . - Almiahalghazip.

- Extension conversion table degrees warm.

0 التعليقات:

إرسال تعليق

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Top Web Hosting | manhattan lasik | websites for accountants